E-commerce en m-commerce

Ben je een retailer en raak je omzet kwijt aan webwinkels? Heb je een webwinkel, maar mis je mobiele klanten? Heb je een e-commerce idee, maar weet je niet hoe je dit het beste kunt aanpakken?

Wij kunnen helpen.

Wij weten hoe de moderne consument het liefste online winkelt. Daarom creëren we e-commerce belevenissen die blijvend scoren.

De webwinkels die wij creëren zijn:

  • Maatwerk, want eenheidsworst verkoopt niet.
  • Responsive, want consumenten zijn steeds meer mobiel.
  • Snel, want traagheid is een enorme conversiekiller.
  • Veilig, want vertrouwen komt te voet en gaat te paard.
  • Zoekmachinevriendelijk, want organisch zoekverkeer is goud waard.
  • Duurzaam, want bij e-commerce is er maar één constante: verandering.

Bekijk ons werk →   Maak vrijblijvend een afspraak →

We hebben voor de bouw van de nieuwe abonnementensite van NRC indertijd voor Mediaweb gekozen vanwege hun proactieve houding en oplossingsgerichtheid. Dat bleek niet alleen in de conceptfase, maar gedurende het gehele proces.

Tijdens de gehele samenwerking waren we onder de indruk van de projectmatige aanpak die Mediaweb hanteert. Vooral de goede planning, het oog voor detail –zowel front- als backend, de flexibiliteit én de duidelijke communicatie zijn eigenschappen die niet bij elke partij vanzelfsprekend zijn. Daarnaast is hun technische expertise van web development indrukwekkend.

Het is in eerste instantie al fijn als een partij een mogelijk probleem ziet aankomen door middel van voortschrijdend inzicht, maar een heel ander ding (en redelijk zeldzaam) als hiervoor al gelijk een oplossing is bedacht en snel ontwikkeld kan worden.

Meer
Joep Brenninkmeijer
Online marketeer NRC Handelsblad & nrc.next