Coaching, training, publicaties

Heb je moeite om alle online ontwikkelingen bij te houden? Maak je je zorgen over wat de digitale transformatie waarin we ons bevinden voor jouw organisatie betekent? Waar zitten de bedreigingen. Wat zijn de kansen?

Of heb je juist een geweldig idee voor een (digitaal) product of dienst, maar weet je niet goed hoe je het moet ontwikkelen en in de markt zetten?

Wij kunnen helpen

Een één-op-één coaching sessie met Eric van Hall geeft je antwoorden op alle vragen waar je mee zit. Antwoorden waarmee je direct aan de slag kan om succesvol te zijn in deze digitale wereld.

Elke donderdag- en vrijdagmiddag reserveert Eric tijd voor twee één-op-één coaching sessies van elk 1 uur en 45 minuten.

Coaching op maat

Wij geven je individuele coaching op maat. Eric denkt intensief met je mee over de online presence van je bedrijf.

  • Hoe kan je website beter?
  • Is content marketing een optie?
  • En zo ja, hoe pak je het dan in jouw specifieke geval aan?
  • En wat kan je met social media?

Je krijgt gelijk een berg aan praktische, direct uitvoerbare, persoonlijke adviezen op maat.

Je kunt jouw één-op-één coaching sessie met Eric op het kantoor van Mediaweb in Noordwijk doen, of via een Skype of Google Hangouts video conference.

 lees testimonials →   Maak een afspraak →

 E-Book: Online Marketing Checklist

Visual Geen Button

Ons e-book 'Online Marketing Checklist - Editie 2015' gaat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, webdesign, mobiel internet, social media en e-commerce.

Het geeft jou als marketeer en/of entrepreneur kennis, inspiratie en praktische tips waarmee je de online doelstellingen van je organisatie kunt helpen bereiken.

Checklists voor concrete acties

Het boek bestaat uit 5 delen. Elk deel bestaat uit 15 hoofdstukken en een uitgebreide checklist met concrete acties die je direct kunt ondernemen om de online presence van je organisatie te verbeteren.

Daarmee is dit boek tegelijkertijd ook naslagwerk en een werkboek waar je regelmatig naar terug zult grijpen om je online marketing verder te perfectioneren.

Te bestellen bij Amazon en Bol.com

Het complete boek (delen 1 t/m 5; 227 pagina's) is te koop bij Amazon.nl (.mobi voor Kindle) en Bol.com (.ePub/iBooks).

Deel 1 gratis te downloaden

Cover kindle deel 1 270

Wil je deel 1 van het boek  (42 pagina's) met online marketing checklist gratis ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan kun je het boek direct downloaden voor vrijwel elk type e-reader (.mobi,  .ePub en .pdf.).

Download e-book nu →

Eric gaf voor klanten van Marktplaats Zakelijk een presentatie over content marketing. Hij had zich goed verdiept in de achtergrond van de deelnemers, en dat was waardevol.

Omdat hij de webwinkels van de deelnemers als voorbeeld gebruikte, werden de adviezen gelijk concreet en konden de ondernemers voor zichzelf snel inschatten wat te doen met de input van de presentatie.

Eric is een overtuigende spreker die op een informele en interactieve wijze kennis overbrengt. Hij zit snel op de golflengte van de deelnemers.

Het energieniveau van de deelnemers was tot aan het einde van de anderhalf uur durende sessie goed.

Ik beveel Eric dan ook van harte aan als spreker over content marketing.

Meer
Anna van Nes
Marketing Manager - Marktplaats.nl

Eric is een sympathieke man die eerst goed luistert naar jouw idee en je vervolgens helpt met een goed onderbouwd advies. Hij is uitstekend op de hoogte van de laatste online (marketing) trends, wat ook blijkt uit zijn eigen online communicatie.

Ik kreeg van Eric allerlei tips en tricks om van mijn idee een succes te maken. Voor een volgend advies wend ik mij zeker weer tot Mediaweb!

Meer
Chantal Overgauw
Blogger en webeditor - Stichting NatuurWijs

Meer testimonials