Dit zeggen onze klanten

Opdrachtgevers vertellen over hun ervaringen met Mediaweb:

We hebben voor de bouw van de nieuwe abonnementensite van NRC indertijd voor Mediaweb gekozen vanwege hun proactieve houding en oplossingsgerichtheid. Dat bleek niet alleen in de conceptfase, maar gedurende het gehele proces.

Tijdens de gehele samenwerking waren we onder de indruk van de projectmatige aanpak die Mediaweb hanteert. Vooral de goede planning, het oog voor detail –zowel front- als backend, de flexibiliteit én de duidelijke communicatie zijn eigenschappen die niet bij elke partij vanzelfsprekend zijn. Daarnaast is hun technische expertise van web development indrukwekkend.

Het is in eerste instantie al fijn als een partij een mogelijk probleem ziet aankomen door middel van voortschrijdend inzicht, maar een heel ander ding (en redelijk zeldzaam) als hiervoor al gelijk een oplossing is bedacht en snel ontwikkeld kan worden.

Meer
Joep Brenninkmeijer
Online marketeer NRC Handelsblad & nrc.next

"Wij hebben in de zomer van 2014 een volledig nieuwe en responsive website door Mediaweb laten ontwikkelen, waarbij we ook het logo en de huisstijl (i.s.m. A-design) onder handen hebben genomen. We zijn zowel over het resultaat als de samenwerking erg te spreken.

Kenmerkend voor de aanpak was de stevige investering aan de voorkant. Zowel voor wat betreft de moeite die Mediaweb genomen heeft om onze organisatie en onze doelen te leren kennen, alsook aan onze zijde als gevolg van het huiswerk (gewenste uitstraling, content first) dat wij van Mediaweb meekregen. We zijn ervan overtuigd dat die investering zich uitbetaald heeft in het uiteindelijke resultaat dat (daardoor) uitstekend aansluit bij onze behoefte.

Het hele (Agile) ontwikkelproces voelde aan als “samen doen”, waarbij er goed geluisterd is naar onze wensen en tegelijkertijd vanuit Mediaweb op de juiste momenten tegengas is gegeven wanneer die wensen in hun ogen en op basis van hun ervaring en expertise onverstandig waren.

De reacties op de website zijn tot dusverre erg goed dus we zijn er erg blij mee!"

Meer
Marc Vaessen
Business Manager - PanCompany

De vasthoudendheid, het geduld en creativiteit van Eric zelf hebben uiteindelijk geleid tot de bouw van deze website nu. Anders had ik en de rest van de wereld er vast nog een jaar op moeten wachten. Minstens.

Het resultaat mag er zijn: een mooie nieuwe, strakke responsive website. Veel lof daarover. Van mezelf, maar zeker ook van anderen.

De samenwerking met Mediaweb is me heel goed bevallen. Korte lijnen. Zeer toegewijde mensen. Die snel en adequaat handelen. Ook bij onvermijdelijke pick-ups na de launch. En kennis van zaken. Zowel strategisch als in uitvoering en bouw van website.  De mensen van Mediaweb zijn toegankelijk. Geven je een goed gevoel. Niks is gek.

Mediaweb zijn professionals. Ik beveel ze aan aan oud collega’s (grote Corporate ) maar ook aan collega mkb-er.

Meer
Grardie Akkerhuis
Eigenaar - Lebkov & Sons

“In onze zoektocht naar een goede partner voor de ontwikkeling van onze nieuwe website hebben we diverse gesprekken gehad met meerdere partijen. Uiteindelijk zijn we terecht gekomen bij Mediaweb. De keuze is altijd op basis van gevoel en in dit geval was het na het eerste gesprek al duidelijk.

In tegenstelling tot de andere partijen toonde zij wel interesse in ons verhaal, de historie van ons bedrijf en onze business. Dankzij hun expertise, flexibiliteit en korte lijnen hebben we nu een website die staat voor wat we doen en kunnen. Dankzij een zeer goed voortraject en de Agile ontwikkelmethode is het een heel soepel traject geweest. Mede hierdoor hebben we een sterk product tegen relatief weinig kosten gekregen.”

Meer
Marcel Tripels
Manager Operations - Immune IT

"Wij werken nauw samen met Mediaweb voor onze klanten als NRC Media, Elsevier, Limburgs Dagblad en Sitecom en dat bevalt ons en onze klanten bijzonder goed.

Toen we onze eigen website wilden vernieuwen, gingen we vanzelfsprekend bij Mediaweb te raad. Hun ideeën waren verrassend, vernieuwend en verhelderend. Vooral het idee om een explanimation video te maken hadden we zelf nooit bedacht. Ook de adviezen met betrekking tot teksten en mobiel gebruik waren bijzonder waardevol.

De realisatie van de website verliep vlekkenloos. Eric heeft ons heel goed bijgestaan met het schrijven van de teksten en de informatiearchitectuur. De bouw van de responsive website verliep verder probleemloos, mede dankzij de pro-actieve houding van Niek en z’n team om de vaart erin te houden.

We zijn zeer tevreden met het resultaat en vinden dat Mediaweb trots mag zijn op het werk dat zij heeft geleverd."

Meer
Hugo Leyte
Eigenaar en algemeen directeur - Projaxion

“we zijn zeer blij met de nieuwe website en de bijzonder prettige samenwerking met de mensen van Mediaweb. Het eindresultaat mag er zijn: de website is sneller, de informatie is veel makkelijker te vinden en de herkenbaarheid van EHA is prima. Onze doelstellingen zijn ruimschoots bereikt.”

Meer
Ineke van der Beek
Communication & Press - European Hematology Association

“Ik moet de complimenten overbrengen van Maxlead over de werkwijze, behulpzaamheid en de perfecte technische achtergrond van onze sites. Zij ervaren de samenwerking als zeer prettig en vooruitstrevend. Inmiddels is het zelfs zo dat Maxlead hun klanten aanbeveelt indien de vraag voor een website bouwer voordoet.”

Meer
Erik Weber
Directeur - Unisol Paneel

“We hebben in een kort tijdsbestek op een hele plezierige en bijzonder professionele manier kunnen samenwerken met Mediaweb, waarbij we vanaf scratch een compleet nieuwe site hebben kunnen neerzetten met veel nieuwe functionaliteiten en een goede persoonlijke, moderne en frisse uitstraling. We zijn erg blij met ontwerp dat onze organisatie zeer treffend uitbeeldt.

Bovendien zijn we heel goed door de tijdsdruk heengekomen. Er was een behoorlijk ambitieuze deadline en die hebben we gehaald. Het snelle schakelen van Mediaweb heeft daarbij absoluut geholpen. Ik ben ook zeer te spreken over de soepele samenwerking met de mensen van Mediaweb.

Niek is een hele goede projectleider en Annemiek stond ons altijd even vriendelijke en vrolijk te woord. We zien uit naar de volgende ontwikkelingen waarbij we meer web services gaan toevoegen aan de website. Ik verheug me er al op om weer vaker in Noordwijk te zijn en te genieten van de smakelijke lunches in de gezellige keuken van Mediaweb.”

Meer
Hans Nederkoorn
Project Manager - European Hematology Association

“We hebben een website met een mooie chique uitstraling die onze organisatie en onszelf goed gaat weergeven, maar vooral één die duidelijk en werkbaar is met richtlijnen voor opmaak en flexibiliteit die ons werk makkelijker gaat maken. Mediaweb heeft ons vooral deze weg in geleid en ik ben er wel heel blij mee.”

Meer
Sally van der Horst
Executive / secretary - Fleuroselect

"We zijn erg blij met onze nieuwe website. De website is helder en overzichtelijk geworden, een echt visitekaartje. De site is een stuk gebruikvriendelijker dan de vorige, onder andere omdat hij responsive is. Vooral leerlingen bekijken de website via de smartphone, om bijvoorbeeld hun actuele rooster op te roepen.

Met de nieuwe website kunnen ze deze informatie makkelijk benaderen. Ouders kunnen gemakkelijk de agenda vinden en inloggen om de cijfers van hun kind te zien. Groep 8-leerlingen en hun ouders kunnen lezen hoe wij talenten ontwikkelen en wat we naast het onderwijs te bieden hebben. De fotogalerij toont daarbij aantrekkelijk de foto’s van activiteiten, reizen en projecten.

De begeleiding door Mediaweb hebben wij als erg prettig ervaren, mediaweb heeft een luisterend oor gehad voor onze wensen, maar is niet bang om bij te sturen als zij dat nodig achten.
De reacties van ouders, leerlingen en docenten op de nieuwe site zijn positief. Ze vinden de navigatie eenvoudig en de indeling logisch."

Meer
Femke Gerritsen
Hoofd Kwaliteit, PR & Communicatie - Mendelcollege

“Eric staat mij met raad en daad bij als het om internet gaat. Hij is altijd goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kan het mij als ‘halve digibeet’ ook nog eens heel goed uitleggen.

Zijn team van Mediaweb heeft een zeer geslaagde restyle gedaan van mijn website. De conversie is enorm gestegen.

Ook heeft Eric me goed geholpen met Google Adwords en bijbehorende landingspagina’s.

Daarnaast helpt hij mij zeer succesvol met de inzet van Linkedin en Twitter voor het genereren van leads”

Meer
Ralf Ramakers
DGA - M&R Belasting Adviseurs

“Bij de realisatie van onze, best complexe, website heb ik Mediaweb ervaren als een uitermate betrokken partner die werkelijk waar maakt wat zij belooft. De eerlijke, open en heldere manier van communiceren werkt uitermate plezierig. En het eindresultaat mag er dan ook zijn!”

Meer
Jack van Velzen
Marketing & PR - Dekker Chrysanten

“Afgelopen zomer stapte ik voor de eerste keer bij Mediaweb naar binnen. Gastvrijheid en meedenken vielen me gelijk op.

Voor de Optimisten Club Nederland wilden we graag een nieuwe website, helemaal gericht op onze zeilers. We hadden beperkt tijd en wilden snel live.
Niek Brinkman en zijn team zijn voor ons aan de slag gegaan. En bij elk bezoek was ik weer verrast over de voortgang en hoe “gaaf” de site zou worden.
De begeleiding vanuit Mediaweb was perfect, en ook werd meegedacht over hoe we de site konden opbouwen. Deadlines werden mede gehaald door de hulp vanuit Mediaweb.

Zelfs bij het “vullen” van de site was Niek aanwezig en zeer behulpzaam. We zijn inmiddels live en wat ik hoopte is gerealiseerd. De positieve reacties blijven binnen stromen. Dank jullie wel voor het maken van deze mooie website, maar ook bedankt voor alle aandacht (ook na kantooruren).”

Meer
Johanneke Behrend
Voorzitter - Optimisten Club Nederland

"Toen wij met het verzoek kwamen om eens te kijken naar vernieuwing van onze website, waren we eigenlijk al na één korte sessie met Mediaweb overtuigd dat we zowel de structuur van de site, het online inschrijven als het CMS volledig wilden vernieuwen. Ook het advies om de nieuwe site meteen volledig responsive op te zetten hebben we gelijk overgenomen.

Ondanks dat we eigenlijk alles tegelijk hebben aangepakt, hebben we de doorlooptijd en de kosten samen met Mediaweb prima in de hand kunnen houden. De resultaatgerichte en tegelijk ook flexibele aanpak van Mediaweb heeft ervoor gezorgd dat onze website weer volledig bij de tijd is en de doorontwikkeling van de website door het nieuwe CMS sneller en efficiënter geworden is."

Meer
Detlev Volkholz
Directeur - Stichting Vamex

“Vanuit een longlist van 72 partijen heeft Uniserver gekozen voor de adviezen, samenwerking en expertise van Eric. Voor een strategische restyle van onze verouderde website leek Eric met Mediaweb de ideale partner…

Dat bleek meer dan de juiste keuze, want als geen ander is hij in staat de vertaling te maken van strategische bedrijfskeuzes naar waarde voor de doelgroep(en). Met name de helderheid in en van projectstappen en bijbehorende ‘deliverables’ zijn erg goed verzorgd.

Uiteraard is dat alles gebaseerd op eigen visie, ruime ervaring en uitstekende kennis van de huidige mogelijkheden binnen zijn vakgebied. We houden Eric daarom ook aan om continue optimalisatie te borgen, ideeën te genereren en te sparren onder het genot van goede koffie.”

Meer
Erik Simons
Sales Manager - Uniserver

Eric gaf voor klanten van Marktplaats Zakelijk een presentatie over content marketing. Hij had zich goed verdiept in de achtergrond van de deelnemers, en dat was waardevol.

Omdat hij de webwinkels van de deelnemers als voorbeeld gebruikte, werden de adviezen gelijk concreet en konden de ondernemers voor zichzelf snel inschatten wat te doen met de input van de presentatie.

Eric is een overtuigende spreker die op een informele en interactieve wijze kennis overbrengt. Hij zit snel op de golflengte van de deelnemers.

Het energieniveau van de deelnemers was tot aan het einde van de anderhalf uur durende sessie goed.

Ik beveel Eric dan ook van harte aan als spreker over content marketing.

Meer
Anna van Nes
Marketing Manager - Marktplaats.nl

In eerste instantie schrokken we enigszins van de offerte van Mediaweb voor onze nieuwe website. Maar het gevoel om met ze samen te werken was goed, zeer goed. Dit heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om niet voor een ‘goedkoop’ internetbureau te kiezen.

De term ‘fullservice internetbureau’ maakt Mediaweb volledig waar. Ze denken werkelijk aan alles wat direct en indirect met de website te maken heeft. Het eindresultaat is een website die volledig voldoet aan de wensen zoals we die vooraf hadden aangegeven.

Bovendien is Mediaweb de ideale samenwerkingspartner wanneer een bedrijf onervaren mensen in dienst heeft op het gebied van online. Simpelweg omdat zij het zo gemakkelijk voor je maken en je alles uitleggen, zodat je het verder zelf kunt doen.

We hebben het gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt, ondanks de eerdere twijfels over de prijs. Wij zullen Mediaweb dan ook zeker aanbevelen bij onze relaties. De samenwerking is prettig en het eindresultaat mag er zeker wezen.

Meer
Wessel van Noort
Online Marketeer - SBZBV

I have had the privilege of working with Eric on a recent marketing project. He is very creative and provided myself and my team with exceptional guidance and innovative ideas. He easily turned something very abstract into a workable, targeted solution for us.  He takes the time to thoroughly understand the challenges you face and turn them around into opportunities. I highly recommend Eric and hope to work with him in the near future!

Meer
Jennifer Hepler
Marketing and Communications Manager - Mproof

Naar aanleiding van de blogposts een adviesgesprek gehad via skype over verbeteringen voor onze nieuwe website www.bedankjes.nl.

Veel goede punten doorgekregen die we nu gaan doorvoeren. Ik hou je op de hoogte van de conversiecijfers ;-)

Meer
Reinier van Rumpt
General Manager - Fortune Factory

Eric van Hall heeft mij een uitstekend advies gegeven voor de website van mijn bedrijf. Zijn advies was gebaseerd op de nieuwe marketing, wat hij als geen ander begrijpt.

Zelf heb ik al vele boeken gelezen over marketing en diverse seminars gevolgd. Eric vertaalde de kennis naar een praktisch advies waar ik ook echt iets mee kan. Het was een fijne ervaring om met iemand als Eric te werken.

Meer
Jellie van der Veen
Eigenaresse - CeskySight

Eric is een sympathieke man die eerst goed luistert naar jouw idee en je vervolgens helpt met een goed onderbouwd advies. Hij is uitstekend op de hoogte van de laatste online (marketing) trends, wat ook blijkt uit zijn eigen online communicatie.

Ik kreeg van Eric allerlei tips en tricks om van mijn idee een succes te maken. Voor een volgend advies wend ik mij zeker weer tot Mediaweb!

Meer
Chantal Overgauw
Blogger en webeditor - Stichting NatuurWijs

Eric is een prettige maar scherpe aanjager van online strategie concepten en weet ze te vertalen naar website oplossingen. Een innovatieve denker, die het ook nog eens goed weet te brengen. Niet onbelangrijk in deze wereld van toch vooral techneuten.

Meer
Diederik Gallas
Directeur - Gids in Bedrijf

Begin juni heb ik bij Mediaweb de training 'New School Marketing' gevolgd. Een absolute aanrader!

Niet alleen weet Eric van Hall op een zeer inspirerende wijze zijn visie op internet marketing weer te geven, de presentatie en informatie is ook nog eens zeer helder, interessant en leerzaam. De catering was uitstekend verzorgd en klapper op de vuurpijl was de break-out sessie op het strand (bij windkracht 6 een surfboardles). 

Ik heb zelden een training gevolgd waar ik met zoveel energie vandaan kwam!

Meer
Hein de Jong
Entrepreneur & Investor - Boeken.com

Eric is een bevlogen, gepassioneerde, open en eerlijke verteller tijdens New School Marketing Training. Een ontspannen, maar zeer leerzame dag!

Handige do's & don'ts voor de New School Marketing, met veel interactie tussen alle deelnemers. Aanrader voor iedereen die écht wil weten hoe het zit met content marketing.

Meer
Natalie Huijsman
Coordinator Communications - Enza Zaden

Ik heb nu voor de tweede keer een seminar over New School Marketing bijgewoond en het eerstvolgende vervolg daarop ga ik ook zeker volgen.

Eric kan zijn bevlogenheid prima overbrengen en zijn aanpak laat zien wat je moet doen, waarom je het moet doen en ook hoe je dat kunt doen. Daardoor snap ik heel snel hoe je je boodschap op de website vorm kunt geven.

Eric is een enthousiaste spreker en heeft bijzonder veel inhoudelijke kennis die hij goed voor het voetlicht weet te brengen. Een aanrader om bij hem te gaan kijken en zijn aanpak in de praktijk te brengen.

Meer
Rob van Viegen
Directeur/eigenaar - Yellow Wings Flight Simulator

Tijdens de workshop New School Marketing legt Eric met veel enthousiasme en in begrijpelijke taal uit hoe marketing verandert door Empowered Consumers en introduceert eveneens het begip Duurzame Website.

Hierop volgend biedt hij een jaar begeleiding aan om Content Marketing zelf te ervaren. Een fantastische gelegenheid om van een expert te leren!

Meer
Hieke Denijs
Eigenaar/directeur - Xmen

Het is moeilijk te zeggen waarom Mediaweb zo te prijzen valt. De bravoure waarmee het team je meeneemt naar het volgende level, je duurzame website? De begeleiding van interruptie marketing naar interactieve marketing? Hun consious content creation of sensible social media strategie? Voor mij is het eenvoudig: Kwaliteit wint altijd.

Meer
Henk Vaars
commercieel adviseur - Mediadunes

Eric heb ik leren kennen als trainer, ik heb een workshop bij hem gevolgd. Een aanbeveling waardig omdat hij vanwege zijn interactieve manier van omgaan met de groep van 50 deelnemers, iedereen tot het laatse moment geboeid wist te houden. Vakbekwaam en een fijne persoonlijkheid om mee samen te werken.

Meer
Lydianne Berns
Opleidingsadviseur | Klantmanager WMO | Public Relations - ECABO

“Eric is een ICT-er die niet aan ingewikkelde termen doet. Ook doet hij niet alsof hij alles weet. En dat terwijl hij toch behoorlijk wat kennis bezit. Verfrissend! Verder is Eric bevlogen, enthousiast, professioneel en aimabel.

Wij hebben Eric ‘ingehuurd’ om mee te denken bij onze online webstrategie. Hij heeft zich volledig ingelezen in onze organisatie, de laatste ontwikkelingen in kaart gebracht en daarmee -tijdens een bestuurssessie- gegevens op tafel gelegd die zeer belangrijk zijn voor het vervolgtraject.

Tenslotte: Eric komt (zonder dat hij het zelf in de gaten heeft) nog weleens met coachende tips. Waar je dan persoonlijk ook best nog weleens wat aan hebt icon wink Thanks Eric.”

Meer
Sabine Hertogh-van der Salm
Manager Communicatie & PR

Eric is een man die zijn tijd vooruit is. Het concept van kennis delen komt bij hem recht uit zijn hart. Niet in de eerste instantie gedreven door eigen voordeel deelt hij op een integere manier eigen inzichten.

En staat open voor die van anderen. Met twee benen in de jongste ontwikkelingen geeft hij geweldige adviezen voor het inrichten van websites. En vooral het opvolgende traject. Eric, ik blijf je volgen.

Meer
Desiree Anthonijsz
- TrendPers Mix Media

I got to know Eric as a creative entrepreneur. Eric has helped me as an "internet therapist" with some very useful advise.
As an independent person he helped me finalizing my responsive website.

Meer
Peter van der Tweel
Eigenaar - Tweelwonen