Responsive Web Design

Heeft de website van jouw organisatie niet meer de juiste uitstraling? Is het ontwerp verouderd? Laat de gebruiksvriendelijkheid te wensen over? Haken mobiele bezoekers snel af? Komt er amper verkeer van Google? Genereert de site te weinig leads of andere conversies?

Wij kunnen helpen.

Wij creëren namelijk websites die vandaag al klaar zijn voor de wensen van morgen. Websites die uitblinken op elk apparaat dat jou met je doelgroep verbindt.

De websites die wij creëren zijn:

  • Maatwerk, dus met een uniek, eigen ontwerp en helemaal naar wens.
  • Responsive, dus ze werken optimaal op elk apparaat met een browser.
  • Snel, dus de bezoekers wachten geen seconde te lang.
  • Veilig, dus de bezoekers kunnen zorgeloos hun gegevens invoeren.
  • Zoekmachinevriendelijk, dus goed vindbaar in Google.
  • Duurzaam, want op het web is er maar één constante: verandering.

Bekijk ons werk →   Maak vrijblijvend een afspraak →

"Wij hebben in de zomer van 2014 een volledig nieuwe en responsive website door Mediaweb laten ontwikkelen, waarbij we ook het logo en de huisstijl (i.s.m. A-design) onder handen hebben genomen. We zijn zowel over het resultaat als de samenwerking erg te spreken.

Kenmerkend voor de aanpak was de stevige investering aan de voorkant. Zowel voor wat betreft de moeite die Mediaweb genomen heeft om onze organisatie en onze doelen te leren kennen, alsook aan onze zijde als gevolg van het huiswerk (gewenste uitstraling, content first) dat wij van Mediaweb meekregen. We zijn ervan overtuigd dat die investering zich uitbetaald heeft in het uiteindelijke resultaat dat (daardoor) uitstekend aansluit bij onze behoefte.

Het hele (Agile) ontwikkelproces voelde aan als “samen doen”, waarbij er goed geluisterd is naar onze wensen en tegelijkertijd vanuit Mediaweb op de juiste momenten tegengas is gegeven wanneer die wensen in hun ogen en op basis van hun ervaring en expertise onverstandig waren.

De reacties op de website zijn tot dusverre erg goed dus we zijn er erg blij mee!"

Meer
Marc Vaessen
Business Manager - PanCompany