Mediaweb | CopyRobin maakt content marketing bereikbaar voor MKB

Mediaweb introduceert een nieuwe dienst: CopyRobin. Dankzij deze startup hebben voortaan ook kleine bedrijven voor een gering maandbedrag altijd een professionele redactie achter de hand. CopyRobin wil namelijk professionele content marketing bereikbaar maken voor het MKB.

https://www.youtube.com/watch?v=MHVapzcGsSM

Waarom?

Voor de meeste MKB-ondernemers is het goed bijhouden van de inhoud van hun website problematisch. De oorzaak: gebrek aan tijd, geld, inspiratie of schrijfvaardigheid. Dit probleem is nu extra actueel vanwege de steeds hogere eisen die Google stelt aan de kwaliteit, relevantie en regelmatige aanpassing van de inhoud van websites. CopyRobin wil dit probleem verhelpen.

Wat?

screenshot homepage 640

Bedrijven kunnen voortaan bij CopyRobin terecht voor zowel (eind)redactie van bestaande teksten als de creatie van nieuwe, originele teksten. Denk aan blogposts, artikelen, nieuwsbrieven, mailings, landingspagina’s, social media updates e.d.

Hoe?

CopyRobin is een zogenoemde ‘Service as a Service’. Dat wil zeggen dat je als abonnee voor een vast bedrag per maand altijd (tijdens kantooruren) kunt beschikken over professionele (eind)redacteuren en copywriters.

Afhankelijk van de hoeveelheid woorden levert CopyRobin de teksten na 2 tot 4 werkdagen op. Spoedopdrachten zijn mogelijk tegen een bescheiden meerprijs.

Wie?

CopyRobin is een initiatief van Mediaweb. We werken uitsluitend met ervaren Nederlandse tekstschrijvers. We selecteren en begeleiden ze persoonlijk, zodat we altijd voor de kwaliteit van de teksten kunnen instaan.

Leestip: Content Marketing Trends 2020

Waarom de naam CopyRobin?

Robin is Engels voor de Europese Roodborst. Dit zorgzame en standvastige vogeltje zingt het hele jaar door. In het voorjaar zeer uitbundig. In de herfst meer timide. Zo is het ook met je teksten. Je moet ze goed verzorgen en regelmatig onderhouden. De ene keer uitbundig, dan weer timide. CopyRobin zorgt standvastig voor jouw teksten en dat we altijd de juiste toon aanslaan.

Meer weten over CopyRobin?
Probeer nu gratis

Wil jij beter leren schrijven voor het web?

Abonneer je dan op ons Youtube kanaal 'De3' en ontvang elke week een korte video met drie handige schrijftips die je direct kunt toepassen.

https://www.youtube.com/watch?v=1jcq_WDy-x0

Deze post delen?

e book online marketing checklist 2018

Meer inspiratie?

Wekelijks een e-mail notificatie ontvangen als onze nieuwste blog live staat?
Ja graag! →

0 reacties op “

No one has commented on this page yet.

Reageren niet meer mogelijk.