Mediaweb | De SNN-VIA innovatiesubsidie; tot 12.500 euro extra marketingbudget

Ben jij een ondernemer uit Noord-Nederland en heb je een fantastisch idee voor de ontwikkeling van een product, dienst of proces? Iets wat in ieder geval binnen jouw bedrijf nog niet bestaat? Dan mag je de SNN-VIA Innovatiesubsidie niet missen! Deze subsidie is er speciaal voor MKB-ondernemers uit Drenthe, Groningen en Friesland. 

De SNN-VIA innovatiesubsidie in het kort:

  • Maximale subsidie €12.500 
  • De subsidie dekt 50% van je totale kosten
  • Deadline voor het indienen van je aanvraag: 30 maart 2020

En het mooie: ook marketinginnovatie valt onder deze regeling. Het in kaart brengen van jouw ideale klant, het verbreden van je klantenbestand en het verdiepen van je relaties door middel van online tools zijn maar een paar voorbeelden van de mogelijkheden. 

De innovatiesubsidie helpt jou bij het realiseren van een voortdurende verbetering binnen jouw organisatie door middel van het ontwikkelen van een solide, toekomstbestendige marketingstrategie. Innovatie en vernieuwing zijn immers ook binnen de marketing van strategisch belang. Dat begrijpt de SNN: daarom is deze subsidie in het leven geroepen.

Marketingkansen bij de SNN-VIA innovatiesubsidie

Goed nieuws: ook een nieuwe online marketingstrategie valt onder de SNN-VIA innovatiesubsidie. Heb je een goed plan en een duidelijke visie op het online gedrag van jouw ideale klant? Dan kun je hiermee een belangrijke concurrentiesprong maken. Hoe kun jij je product of dienst optimaliseren om een groter publiek te bereiken en je klantenkring uit te breiden? Hoe vermarkt je je product of dienst en wat komt daar allemaal bij kijken? 

Als je op weg bent om deze vragen te beantwoorden, dan zijn er een paar dingen handig om over na te denken. De SNN-VIA biedt met hun innovatiesubsidie een goede manier om het proces op weg naar een ijzersterke, duurzame marketingstrategie te financieren.

Voorwaarden voor de SNN-VIA innovatiesubsidie

De SNN-VIA is weliswaar eenmalig, maar kan ook langlopend zijn. De subsidie dekt 50% van je totale kosten, tot maximaal 12.500 euro. De subsidie is bedoeld voor:

  • het verhogen van je conversieratio;
  • het vergroten van je marketingkennis of -kracht;
  • of het uitbreiden van beschikbare FTE met dat doeleinde. 

Kortom: er is heel veel ruimte om buiten de gebaande paden te treden en de concurrentie te verslaan. Vraag de SNN-VIA subsidie direct aan of lees er hier meer over.

 

Deze post delen?

e book online marketing checklist 2018

Meer inspiratie?

Wekelijks een e-mail notificatie ontvangen als onze nieuwste blog live staat?
Ja graag! →

0 reacties op “

Er zijn nog geen reacties.

Reageren niet meer mogelijk.