Mediaweb | E-book: Online Marketing Checklist

Ons e-book 'Online Marketing Checklist - Editie 2015' gaat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, webdesign, mobiel internet, social media en e-commerce.

Het boek geeft jou als marketeer en/of entrepreneur kennis, inspiratie en praktische tips

Het geeft jou als marketeer en/of entrepreneur kennis, inspiratie en praktische tips waarmee je de online doelstellingen van je organisatie kunt helpen bereiken.

Checklists voor concrete acties

Het boek bestaat uit 5 delen. Elk deel bestaat uit 15 hoofdstukken en een uitgebreide checklist met concrete acties die je direct kunt ondernemen om de online presence van je organisatie te verbeteren.

Daarmee is dit boek tegelijkertijd ook naslagwerk en een werkboek waar je regelmatig naar terug zult grijpen om je online marketing verder te perfectioneren.

Te bestellen bij Amazon en Bol.com

Het complete boek (delen 1 t/m 5; 227 pagina's) is te koop bij Amazon.nl (.mobi voor Kindle) en Bol.com (.ePub/iBooks).

Deel 1 gratis te downloaden

Cover kindle deel 1 270

Wil je deel 1 van het boek  (42 pagina's) met online marketing checklist gratis ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dan kun je het boek direct downloaden voor vrijwel elk type e-reader (.mobi,  .ePub en .pdf).

Download e-book nu →

Deze post delen?

e book online marketing checklist 2018

Meer inspiratie?

Wekelijks een e-mail notificatie ontvangen als onze nieuwste blog live staat?
Ja graag! →

5 reacties op “

 1. Rob van Herpen

  Goed en helder geschreven e-book online marketing checklist 2015.
  Zet je toch wel aan het denken hoe belangrijk online marketing is in deze tijd.
  Kan het lezen hiervan zeker aanbevelen voor een ieder die op zoek is naar handvatten.
 2. Juriaan de Wit

  Prettig leesbaar en overzichtelijk document.
  Aanrader voor iedereen die in korte tijd de basisbeginselen voor online Marketing tot zich wil nemen. Als werkboek heb ik het nog niet toegepast, maar als naslagwerk en inspiratie kan ik het zeker aanbevelen.
 3. Daniëlle Clasen

  Met veel plezier het e-book Online Marketing Checklist editie 2015 gelezen. Content verdient bij ons nog de aandacht bij onze website. Heldere vragen van Larry Page. Wellicht dat wat meer uitleg over de do's & don'ts per vraag van de complete lijst van Google in een blog aan bod kan komen? En dan bedoel ik niet alle vragen die Google zich over de content afvraagt, maar de vragen waar makkelijk te scoren is (bijvoorbeeld jullie handige code voor het direct bellen van een nummer) ;-)
  • Eric van Hall

   Bedankt voor je reactie Daniëlle. Ik zal zeker m'n best doen om nog meer concrete, direct bruikbare tips & tricks te geven in toekomstige blogposts. En zeker ook in Editie 2016 van De Online Marketing Checklist.

Reageren niet meer mogelijk.