Mediaweb | Prioriteren binnen online marketing

De online marketing is niet meer weg te denken uit de strategie van een goed draaiend bedrijf. Steeds meer gaat er via het internet en de bedrijven die hier niet aan toe hebben gegeven, zijn op een lager pitje gaan draaien of ten onder gegaan. Om een succesvolle online marketing strategie te hanteren, is het belangrijk dat je de juiste prioriteiten stelt. In dit artikel vertellen we je wat je zeker niet mag vergeten voor een rendabele online marketing strategie. 

SEO on page

Om je vindbaarheid op het internet te vergroten, is het belangrijk dat je de pagina’s op je site afstemt op de wensen van de zoekmachines. Door dit op een efficiënte manier te doen, stijgt je site in waarde en komen er meer relevante bezoekers naar jouw pagina’s. Bij een SEO-optimalisatie is het belangrijk dat je zowel naar de techniek als de content van een pagina kijkt. Bepaal aan de hand daarvan de verbetermogelijkheden en ga daarmee aan de slag. 

De linkbuilding behoort tot de prioriteiten van de online marketing

Het algoritme van Google kijkt naar verschillende onderdelen om de ranking van elke site te bepalen. Een van de meest belangrijkste onderdelen hierbij is toch wel de linkbuilding. Zorg ervoor dat de pagina’s waarvan jij wilt dat ze hoog in Google komen te staan, de juiste backlinks krijgen. De site waar er vandaan gelinkt wordt, dient relevant te zijn aan de pagina waarmee je hoger wilt scoren. Ook de anchorteksten dienen relevant te zijn. 

Creëer naamsbekendheid met een social media campagne

Het opbouwen van een goede naamsbekendheid is lastig en dient op de juiste manier te gebeuren. Een manier om op een relatief snelle manier veel mensen kennis te laten maken met jouw bedrijf, is door een social media campagne te starten. Zorg voor een pakkende advertentie en verspreid die onder mensen die interesse hebben in hetgeen wat jij aanbiedt. 

Ga zorgvuldig met je tijd om

Een eigen webshop of website runnen neemt veel tijd in beslag. Om ervoor te zorgen dat je het overzicht bewaart en het meest uit jezelf haalt, is het belangrijk dat je efficiënt met je tijd omgaat. Vooral wanneer je vanuit huis werkt, kan dat een lastige opgave zijn. Om meer uit jezelf te halen, kan je ervoor kiezen om een time management training te volgen. Bij een time management training leer je een aantal efficiënte denkwijzen die belangrijk zijn voor het behalen van zowel online als offline succes. 

Wat kan een time management training jou brengen?

Een goed time management is onmisbaar in een druk leven. Door op de juiste manier met tijd om te gaan, ontstaan er een aantal zeer prettige voordelen. Zo leer je hoeveel je op een dag kunt doen en hoe je gedurende de dag je focus behoudt. Daarnaast wordt het schakelen van werk naar privé eenvoudiger. Een ander, wellicht het belangrijkste voordeel, is dat je eindelijk weer een voldaan gevoel krijgt over je werkdag. Dit zorgt ervoor dat je met plezier start aan de werkdag en na het werk makkelijker tot ontspanning kunt komen. 

Deze post delen?

e book online marketing checklist 2018

Meer inspiratie?

Wekelijks een e-mail notificatie ontvangen als onze nieuwste blog live staat?
Ja graag! →

0 reacties op “

Er zijn nog geen reacties.

Reageren niet meer mogelijk.