Eric Jan van Wordragen

Gastblogger
Passie: meer leads door beeldende teksten

Mobiel

Gastblogger
Passie: meer leads door beeldende teksten

Plaatjes zeggen meer dan woorden. Wij mensen zijn visueel ingesteld. Maar neem nu eens een website in gedachten met een fantastisch design en ditto afbeeldingen. Gevonden? Denk nu alle tekst eens weg, wat blijft er dan nog over? Ik bedoel maar. Tekst is een bepalend onderdeel van het geheel. Het beeld dat je met tekst oproept is vaak nog sterker dan het plaatje dat je laat zien.

Na een lange, internationale loopbaan in de zakelijke verkoop ben ik me gaan toeleggen op het genereren van leads met louter teksten, via websites of e-mail. Hoe communiceer je naar je klant en hoe laat je ze op het juiste knopje drukken. Het is een fascinerend vakgebied dat iedere dag opnieuw verbaast. Ik merk dat ik steeds meer teksten schrijf en dat het gewoon leuk blijft om te doen.

Website: hetcommercieelklankbord.nl

Blogs

Een artikel plaatsen op LinkedIn: wel of niet?

Een artikel plaatsen op LinkedIn: wel of niet?

Veel B2B bedrijven halen al indrukwekkende resultaten met het publiceren van langere artikelen op LinkedIn. In dit artikel leer je wat het publiceren van artikelen op LinkedIn je kan brengen, hoe je dit het beste kunt aanpakken en welke valkuilen je beter kunt vermijden.

28
5