Joran Hofman

Gastblogger

Joran is van origine een sales professional die altijd in gesprek is geweest met B2B Marketeers. Hij heeft ervaring in verschillende verticals met een specialiteit in de software branche.

Zijn filosofie is om altijd te achterhalen hoe je meer kan bereiken in minder tijd en inspanning. Draait zelf graag experimenten met nieuwe tools om te kijken hoe deze van waarde kunnen zijn voor zijn klanten. Zodoende heeft zijn hond ondertussen meer dan 55k volgers op Instagram.

Wil je je targets en/of doelstellingen halen in de gezette tijdsperiode? Ga gebruik maken van de juiste tools en zorg dat je deze met elkaar laat praten, veel tools hebben die niet met elkaar communiceren is niet altijd rendabel. Wanneer je alle data op 1 plek krijgt heb je een enorm concurrentievoordeel en geeft het je nieuwe inzichten.

Ga naar www.saleslovesmarketing.co om de tools te zien die Joran aanraadt. Of zie hieronder zijn blogs op Mediaweb.

Blogs

3 manieren om om te gaan met een sales afwijzing

3 manieren om om te gaan met een sales afwijzing

Niemand vind het leuk om afgewezen te worden. Maar in de verkoop krijg je dagelijks met afwijzingen te maken. Slecht voor je zelfvertrouwen en als je er niet mee om kunt gaan, slecht voor je business. Maar een 'nee' nu is misschien een 'ja' over drie maanden. Geef dus niet te snel op. Met deze drie tips ga je met jouw sales de komende maanden weer knallen.

0
2

7 Tips voor een Succesvolle Beursdeelname

7 Tips voor een Succesvolle Beursdeelname

Vakbeurzen zijn nog steeds perfecte leadgeneratoren. Maar hoe haal je anno 2017 het maximale uit je beursdeelname? Joran Hofman geeft je in dit artikel 7 tips om jouw volgende beursdeelname tot een succes te maken. Een handige checklist voor jouw volgende beursdeelname.

3
0

7 Krachtige B2B Leadgeneratie Tips

7 Krachtige B2B Leadgeneratie Tips

Als marketeer, verkoper of ondernemer ligt je focus waarschijnlijk vooral op leadgeneratie. Maar het genereren van waardevolle B2B leads is in deze wereld van 'infobesitas' niet eenvoudig. Of toch wel? Met deze 7 krachtige B2B leadgeneratie tips vergroot je in ieder geval aanzienlijk je kansen.

0
2