Niels de Groot

Eigenaar

Niels is sinds 2011 actief al regisseur en videocontent specialist en helpt bedrijven met hun videocontentmarketing.

Zijn expertise en passie ligt bij het produceren van branded video formats die ingezet kunnen worden op social media, YouTube en website landingspagina's. De nadruk ligt hierbij op het eerlijke verhaal achter een merk of product.

Niels gelooft meer in het organisch verspreiden van videocontent dan via betaalde video-advertenties. Daarnaast ziet hij graag de "echte mensen" achter het merk terug op beeld, in plaats van ingehuurde influencers of acteurs. Het draait volgens hem om structureel je gezicht laten zien met video, via authentieke content waarin klanten, personeel, partners en experts uit je branche de hoofdrol hebben.

Denk aan videovormen zoals interviews, klant testimonials, how-to video's en storytelling docu's. Met deze "vriendelijke" manier van contentmarketing wordt het internet weer een stukje mooier, steekt je doelgroep echt wat op, blijf je top-of-mind bij je doelgroep, creƫer je een gunfactor, genereer je meer traffic naar je website en verhoog je de bezoekerstijd en conversie op je landingspagina's.

Daar doen we het voor!

Website: Pro Motion Film

Expertises

Content Marketing, Social Media

Blogs

Waarom videomarketing juist nu cruciaal is

Waarom videomarketing juist nu cruciaal is

Contentmarketing is een beproefde en effectieve manier om een merk op te bouwen en om belangrijke doelgroepen te bereiken. Ook voor SEO prestaties is goed bedreven contentmarketing noodzakelijk. En omdat online video steeds meer een dominante plek inneemt is het inmiddels een onmisbaar onderdeel van een goede (content)marketingstrategie.

0