Romano Groenewoud

Eigenaar SEOgeek

Romano is kort genomen een internet ondernemer, SEO specialist en travel addict. Geboren en getogen in Den Briel, een sfeervol vestingstadje gelegen nabij Rotterdam. Romano heeft een reputatie in de industrie voor het implementeren van geavanceerde SEO strategieën die weinig anderen kennen, laat staan begrijpen. Het is zijn passie om systemen uit te vinden en te testen om zoveel mogelijk traffic te produceren in de kortste tijd.

 Website: SEOgeek.nl

Expertises

SEO, bloggen

Blogs

Het belang van een gedegen interne linkstructuur

Het belang van een gedegen interne linkstructuur

Een van de meest over het hoofd geziene SEO best practices is een gedegen interne linkstructuur. Onze eigen SEO Geek Romano Groenewoud legt je uit hoe je dat het beste kunt aanpakken in dit artikel. SEO MUST READ.

2

SEO Analyse Websites Politieke Partijen 2017 - Deel 2

SEO Analyse Websites Politieke Partijen 2017 - Deel 2

Vorige week begonnen we deze miniserie met de SEO analyse van de websites van VVD, PVDA, PVV en D66. Deze week analyseren we de SEO van SP, CDA, Christenunie, Groenlinks, SGP, Partij voor de Dieren, 50Plus, VNL en DENK.

0

SEO Check Websites Politieke Partijen 2017 - Deel 1

SEO Check Websites Politieke Partijen 2017 - Deel 1

Wil je graag weten wat je, als het om SEO gaat, kunt leren van de websites van onze heftig campagnevoerende politieke partijen? Welke slimmigheden gebruiken ze? Welke fouten maken ze? Dan vind je deze SEO check van de websites van de politieke partijen die meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen vast interessant. Lees dan ook zeker verder, ter lering en vermaak.

0

SEO Tips: Google en de gebruikerservaring

SEO Tips: Google en de gebruikerservaring

Onlangs onthulde Google weer een paar ingrijpende veranderingen aan hun zoekalgoritme. Opvallend is daarbij de grote aandacht voor de eindgebruiker. En dit roept gelijk de vraag op of dit goed nieuws of juist slecht nieuws is voor jouw website.  SEO-expert Romano Groenewoud praat je in dit artikel helemaal bij.

2

De Evolutie van On-Page SEO

De Evolutie van On-Page SEO

Maak jij je druk over waar je zoekwoorden moeten staan op je webpagina’s? En hoe vaak? Met andere woorden: maak jij je druk over je ‘on-page’ SEO? Volgens Tim Soulo van het SEO analyse softwarebedrijf Ahrefs is dat grotendeels zonde van je tijd. Ahrefs deed onlangs een analyse naar 2 miljoen zoekwoorden, waaruit zou blijken dat on-page SEO amper nog zin heeft. Onze SEO expert Romano Groenwoud reageert. Als jij SEO belangrijk vindt, is dit artikel een must read.

1