abonnementen.nrc.nl

Voor NRC Media realiseerde Mediaweb de nieuwe abonnementen winkel. De aantallen bezoekers op smartphones en tablets maakten een responsive design noodzakelijk. Mediaweb ontwikkelde de shop in Silverstripe en koppelde aan deze aan het ERP-systeem van NRC Media.

We hebben voor de bouw van de nieuwe abonnementensite van NRC indertijd voor Mediaweb gekozen vanwege hun proactieve houding en oplossingsgerichtheid. Dat bleek niet alleen in de conceptfase, maar gedurende het gehele proces.

Tijdens de gehele samenwerking waren we onder de indruk van de projectmatige aanpak die Mediaweb hanteert. Vooral de goede planning, het oog voor detail –zowel front- als backend, de flexibiliteit én de duidelijke communicatie zijn eigenschappen die niet bij elke partij vanzelfsprekend zijn. Daarnaast is hun technische expertise van web development indrukwekkend.

Het is in eerste instantie al fijn als een partij een mogelijk probleem ziet aankomen door middel van voortschrijdend inzicht, maar een heel ander ding (en redelijk zeldzaam) als hiervoor al gelijk een oplossing is bedacht en snel ontwikkeld kan worden.

Meer
Joep Brenninkmeijer
Online marketeer NRC Handelsblad & nrc.next