italiacasa.nl

Voor Italiacasa realiseerde Mediaweb de nieuwe responsive website. De aantallen bezoekers op smartphones en tablets maakten een responsive design noodzakelijk. Mediaweb ontwikkelde de meertalige website in Silverstripe. 

In 2014 begon bij ons het besef te ontstaan dat er een nieuwe website voor ons bedrijf gemaakt zou moeten worden. Tot dan toe was de site altijd een sluitpost van onze marketinginspanningen geworden, waardoor goedkoop eigenlijk vaak duurkoop bleek te zijn. Met name de constatering dat een aanzienlijk deel van de websitebezoekers de site bezocht met een smartphone of tablet, maakte de noodzaak van een nieuwe, responsive website duidelijk.

Vanaf het eerste gesprek was duidelijk dat de mannen van Mediaweb wisten waar ze het over hadden. Hun vermogen om zich in te leven in onze niet alledaagse business maakte op ons grote indruk. Het voelde direct alsof ons project ook hun project was hetgeen ons een zeer gerust gevoel gaf. Zowel de voorkant van de site als de achterkant werden volledig afgestemd op ons dagelijks gebruik en voelen na de eerste maand aan als bijzonder degelijk en gebruiksvriendelijk. Ook na oplevering van het eindproduct blijft het team van Mediaweb beschikbaar voor het oplossen van vragen en kleine problemen.

Onze indruk is bijzonder positief en maakt dat we Mediaweb bijzonder kunnen aanbevelen als partij om de bouw van een nieuwe website aan over te laten.

Meer
Ronald de Rooy
Eigenaar