lebkov.nl

In 2001 realiseerde Mediaweb de eerste website voor Lebkov & Sons. Bij Lebkov kun je terecht voor overheerlijke sandwiches en koffie. De vier vestigingen in Amsterdam, Den Haag, Leiden en Rotterdam liggen strategisch naast de centrale NS-stations.

Lucratief

Lebkov bezorgt lunches in de talrijke kantoren rondom de stations. En de klanten van Lebkov bestellen al sinds 2004 online via de website. Die eerste website was  dan ook niet alleen super eenvoudig; hij was ook uiterst lucratief.

Tijd voor een nieuwe site

Maar in 2014 was het toch echt tijd voor een nieuwe website die ook goed werkt op smartphones en tablets. Mediaweb verfriste het design met behoud van het minimalistische dat de huisstijl van Lebkov zo kenmerkt.

Responsive bestelformulier

Met name het uitgebreide bestelformulier was een flinke uitdaging om goed responsive te maken. Maar nu kunnen de klanten van Lebkov ook op hun smartphone makkelijk hun bestellingen plaatsen.

lebkov bestelformulier smartphone 1

De vasthoudendheid, het geduld en creativiteit van Eric zelf hebben uiteindelijk geleid tot de bouw van deze website nu. Anders had ik en de rest van de wereld er vast nog een jaar op moeten wachten. Minstens.

Het resultaat mag er zijn: een mooie nieuwe, strakke responsive website. Veel lof daarover. Van mezelf, maar zeker ook van anderen.

De samenwerking met Mediaweb is me heel goed bevallen. Korte lijnen. Zeer toegewijde mensen. Die snel en adequaat handelen. Ook bij onvermijdelijke pick-ups na de launch. En kennis van zaken. Zowel strategisch als in uitvoering en bouw van website.  De mensen van Mediaweb zijn toegankelijk. Geven je een goed gevoel. Niks is gek.

Mediaweb zijn professionals. Ik beveel ze aan aan oud collega’s (grote Corporate ) maar ook aan collega mkb-er.

Meer
Grardie Akkerhuis
Eigenaar - Lebkov & Sons

Wil je meer weten over onze responsive eCommerce oplossingen? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.