mendelcollege.nl

In 2014 realiseerde Mediaweb een volledige restyle van de website van het Mendelcollege uit Haarlem. Er kwam een nieuwe informatiearchitectuur, een geheel nieuw responsive ontwerp en een duurzaam Silverstripe CMS.

Femke Gerritsen, Hoofd Kwaliteit, PR & Communicatie van het Mendelcollege, schreef naar aanleiding van dit traject onderstaande testimonial waaraan wij eigenlijk niets hebben toe te voegen:

"We zijn erg blij met onze nieuwe website. De website is helder en overzichtelijk geworden, een echt visitekaartje. De site is een stuk gebruikvriendelijker dan de vorige, onder andere omdat hij responsive is. Vooral leerlingen bekijken de website via de smartphone, om bijvoorbeeld hun actuele rooster op te roepen.

Met de nieuwe website kunnen ze deze informatie makkelijk benaderen. Ouders kunnen gemakkelijk de agenda vinden en inloggen om de cijfers van hun kind te zien. Groep 8-leerlingen en hun ouders kunnen lezen hoe wij talenten ontwikkelen en wat we naast het onderwijs te bieden hebben. De fotogalerij toont daarbij aantrekkelijk de foto’s van activiteiten, reizen en projecten.

De begeleiding door Mediaweb hebben wij als erg prettig ervaren, mediaweb heeft een luisterend oor gehad voor onze wensen, maar is niet bang om bij te sturen als zij dat nodig achten.
De reacties van ouders, leerlingen en docenten op de nieuwe site zijn positief. Ze vinden de navigatie eenvoudig en de indeling logisch."

Meer
Femke Gerritsen
Hoofd Kwaliteit, PR & Communicatie - Mendelcollege