sbzbv.nl

SBZBV merkte dat hun oude website steeds minder leads opleverde. Ze gingen te rade bij Mediaweb en daaruit kwam naar voren dat hun website inmiddels niet alleen sterk was verouderd. Maar dat vooral ook de inhoud van de site niet onderscheidend genoeg was om te kunnen concurreren met de prijsvechters in hun markt.

Op advies van Mediaweb besloot SBZBV om, alvorens een nieuwe responsive website te maken, eerst een goede contentstrategie te formuleren. We deden daartoe onder andere een aantal belanghebbenden interviews (stakeholder interviews), schreven de tekst voor de homepage en deden de eindredactie op de rest van de teksten die door de mensen van SBZBV werden aangeleverd.

Met die teksten gingen de designers van Mediaweb aan de slag om een nieuw, responsive design te ontwerpen dat volledig in lijn was met de uitstraling en profilering die SBZBV voor ogen had.

Vervolgens implementeerden we het ontwerp in het Silverstripe CMS Framework, zodat de mensen van SBZBV voortaan de inhoud van hun website volledig zelfstandig kunnen beheren.

In eerste instantie schrokken we enigszins van de offerte van Mediaweb voor onze nieuwe website. Maar het gevoel om met ze samen te werken was goed, zeer goed. Dit heeft uiteindelijk de doorslag gegeven om niet voor een ‘goedkoop’ internetbureau te kiezen.

De term ‘fullservice internetbureau’ maakt Mediaweb volledig waar. Ze denken werkelijk aan alles wat direct en indirect met de website te maken heeft. Het eindresultaat is een website die volledig voldoet aan de wensen zoals we die vooraf hadden aangegeven.

Bovendien is Mediaweb de ideale samenwerkingspartner wanneer een bedrijf onervaren mensen in dienst heeft op het gebied van online. Simpelweg omdat zij het zo gemakkelijk voor je maken en je alles uitleggen, zodat je het verder zelf kunt doen.

We hebben het gevoel dat we de juiste keuze hebben gemaakt, ondanks de eerdere twijfels over de prijs. Wij zullen Mediaweb dan ook zeker aanbevelen bij onze relaties. De samenwerking is prettig en het eindresultaat mag er zeker wezen.

Meer
Wessel van Noort
Online Marketeer - SBZBV