Eric van Hall

Founder & Owner Mediaweb
Passie: Vooruitgang

Mobiel

Founder & Owner Mediaweb
Passie: Vooruitgang

Mijn missie is om het web aangenamer te maken voor zijn gebruikers en meer winstgevend voor website eigenaren.

Daarvoor heb ik De Duurzame Website bedacht. Een nieuwe aanpak die ervoor zorgt dat websites veel langer meegaan. Daarmee besparen we onze opdrachtgevers geld en de bezoekers van hun websites de nodige ergernissen.

Momenteel worden met name de mensen die het web met een smartphone bezoeken slecht bediend. Verreweg de meeste websites zijn ongeschikt voor mobiel gebruik. Daarom richten wij ons met De Duurzame Website ook heel nadrukkelijk op het verbeteren van de gebruikerservaring voor deze snel groeiende groep mensen.

Een bijzondere interesse heb ik voor het nieuwe vakgebied contentstrategie. In februari 2014 haalde ik in dat verband dit certificaat  van Northwestern University via Coursera.

Ik deel mijn kennis elke donderdag via de Mediaweb blog en met grote regelmaat op Emerce.

Mijn boek De Online Marketing Checklist gaat over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing, webdesign, mobiel internet, social media en e-commerce.

Cover kindle deel 1 270

Lees ook dit interview dat Christian Slagter met mij deed.

Als je je krachten wilt bundelen met mij om van het web een betere plek te maken voor alle gebruikers door je eigen web presence te verbeteren, stuur me een bericht en 'let's talk business!'

 

Eric gaf voor klanten van Marktplaats Zakelijk een presentatie over content marketing. Hij had zich goed verdiept in de achtergrond van de deelnemers, en dat was waardevol.

Omdat hij de webwinkels van de deelnemers als voorbeeld gebruikte, werden de adviezen gelijk concreet en konden de ondernemers voor zichzelf snel inschatten wat te doen met de input van de presentatie.

Eric is een overtuigende spreker die op een informele en interactieve wijze kennis overbrengt. Hij zit snel op de golflengte van de deelnemers.

Het energieniveau van de deelnemers was tot aan het einde van de anderhalf uur durende sessie goed.

Ik beveel Eric dan ook van harte aan als spreker over content marketing.

Meer
Anna van Nes
Marketing Manager - Marktplaats.nl

Expertises

Account management, change management, contentstrategie, analytics, informatiearchitectuur, online marketing, mobile marketing, content marketing, e-commerce, m-commerce, social media marketing.