Gabrijel Gavranovic

Technology Innovation Professional
Passie: innovatie

Mobiel

Technology Innovation Professional
Passie: innovatie

Het web is er voor iedereen en ik ben altijd naarstig op zoek naar de utopie van een perfecte beleving voor gebruikers en een perfecte uitstraling, identiteit en strategie voor onze klanten.

Je kunt zeggen dat ik onomkeerbaar verslaafd ben aan het web en al zijn technieken. Ik kan de tijd verliezen bij het oplossen van complexe uitdagingen die ik tegenkom of zelf bedenk. Of de uitdagingen nu betrekking hebben tot usability, design, branding, strategie of architectuur, het maakt niet uit; ik kan, of wil, mijzelf niet beperken tot een aantal technieken.

“Research is the transformation of money into knowledge. Innovation is the transformation of knowledge into money.”
—Geoffrey Nicholson, 3M

Expertise: techniek + innovatie

Ik adem HTML5, CSS en JavaScript en vermoed zelfs dat mijn dromen objectgeoriënteerd zijn opgebouwd. Ik vind het fantastisch om de grenzen op te zoeken op frontend gebied, maar vind het ook heerlijk om innovatieve backend oplossingen uit te denken en te programmeren. Het is mijn vakmanschap, mijn passie. En het mooie van mijn vak is dat het naar mijn idee nog in de kinderschoenen staat. Ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op en dat blijft voorlopig nog wel; er is nog zoveel te verbeteren. Onderzoek en innovatie zijn erg belangrijke aspecten in dit vakgebied en gelukkig is het mijn passie om door te blijven leren op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en te blijven experimenteren.

Werkwijze

Mijn doel is altijd om een perfecte balans te vinden tussen robuustheid en betrouwbaarheid, bleeding-edge technieken, corporate identiteit en usability. Om dit voor elkaar te kunnen spelen hou ik mij graag bezig met zowel frontend-, backend- alsook servertechnieken. Internet is nou eenmaal meer dan alleen wat te zien is; het is een verbonden geheel van legio technieken en diensten die samen het zicht- en onzichtbare web maakt dat tegenwoordig nagenoeg onmisbaar is geworden in onze huidige samenleving.

Blogs

Adaptive+Responsive Web Design

Adaptive+Responsive Web Design

Responsive Web Design is in de meeste gevallen een prima oplossing om je website geschikt te maken voor alle apparaten. Maar er kleven ook nadelen aan. Adaptive+Responsive Web Design lost dit op. Zo maak je de perfecte website. Lees deze blogpost als je graag bij de voorhoede hoort.

134
1