Joran Hofman

Gastblogger

Mijn missie is om marketing professionals te helpen met het genereren van leads. Uiteindelijk wordt marketing afgerekend op hoeveel geld er binnen komt. Ik denk graag mee hoe je meer leads kunt gegenereren met bestaande en/of nieuwe tools.
 
Ik kijk altijd naar "hoe werkt dit in de praktijk?". Er zijn genoeg hele mooie plannen die op niets zijn uitgelopen voor vele redenen. Voor mij is het heel belangrijk dat iemand zijn process zo gaat aanpassen dat de tools ook echt worden gebruikt en onderdeel worden van zijn dagelijkse structuur. Dit geeft op de lange termijn de beste resultaten.
Op dit moment werk ik voor Leadfeeder waar ik verantwoordelijk ben voor de Nederlandse markt. Ik hou van de vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid die ik krijg vanuit HQ. Leadfeeder zet je websitebezoekers om in B2B leads, je kunt het hier 14 dagen gratis uitproberen.

Blogs

3 manieren om om te gaan met een sales afwijzing

3 manieren om om te gaan met een sales afwijzing

Niemand vind het leuk om afgewezen te worden. Maar in de verkoop krijg je dagelijks met afwijzingen te maken. Slecht voor je zelfvertrouwen en als je er niet mee om kunt gaan, slecht voor je business. Maar een 'nee' nu is misschien een 'ja' over drie maanden. Geef dus niet te snel op. Met deze drie tips ga je met jouw sales de komende maanden weer knallen.

7
2

7 Tips voor een Succesvolle Beursdeelname

7 Tips voor een Succesvolle Beursdeelname

Vakbeurzen zijn nog steeds perfecte leadgeneratoren. Maar hoe haal je anno 2017 het maximale uit je beursdeelname? Joran Hofman geeft je in dit artikel 7 tips om jouw volgende beursdeelname tot een succes te maken. Een handige checklist voor jouw volgende beursdeelname.

54
0

7 Krachtige B2B Leadgeneratie Tips

7 Krachtige B2B Leadgeneratie Tips

Als marketeer, verkoper of ondernemer ligt je focus waarschijnlijk vooral op leadgeneratie. Maar het genereren van waardevolle B2B leads is in deze wereld van 'infobesitas' niet eenvoudig. Of toch wel? Met deze 7 krachtige B2B leadgeneratie tips vergroot je in ieder geval aanzienlijk je kansen.

52
2