Niek Brinkman

Manager
Passie: Tevreden klanten!

Mijn missie is om projecten probleemloos te laten verlopen waarbij de klant zorgeloos en met plezier het traject doorloopt. De tijd en energie die je erin stopt, komt er ook uit. Het resultaat van mijn inspanningen is tastbaar en dat maakt dat ik mij voor elk project, elke klant even hard inzet. Het succes van de organisatie hangt af van mijn succes als (innovatie) projectmanager.

Ik handel vanuit het principe: “wat is het beste voor mijn klant?” De online markt, waarbinnen ik bij Mediaweb opereer, verandert zo snel dat al tijdens een traject de doelstellingen kunnen veranderen. Mijn kennis van de markt, overtuigingskracht, daadkrachtig handelen en enthousiasme maken dat ik dit bespreekbaar maak. Dat komt uiteindelijk ten goede aan de tevredenheid bij de klant, het projectteam en de bezoekers van de website.

Ik hou van de vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid om een project succesvol te maken. Ik haal veel energie uit het motiveren en coachen van mijn projectteam om het beste uit zichzelf te halen. Ik ben goed in staat om het management aan boord krijgen. En het lukt me doorgaans om freelancers extra hard voor ons te laten werken door ze te enthousiasmeren en uit te dagen. Daarbij heb ik sterk de behoefte om het web steeds te verbeteren door duurzame en gebruiksvriendelijke websites op te leveren.

Expertises

Mijn expertise ligt in het managen van projecten. Aansturing en coaching van collega's en externen en het begeleiden van implementatietrajecten bij klanten. Mijn kennis van SEO, responsive web design, e-commerce, e-mailmarketing en lead generation maakt dat ik bij elk project binnen Mediaweb betrokken ben. Ik heb meer dan 10 jaar ervaring met het succesvol binnen budget en tijd opleveren van uiteenlopende internet projecten.